Një lajm që na gëzon të gjithëve

Ka nje lajm te mire qe na gezon te gjitheve. Kete e ka bere te ditur Ministrja e Shendetesise Orgeta Manastirliu. Nga personeli mjeksor , mjeke e infermire te prekur nga Covid 19 gjate kryerjes se detyres ne mbrojtje te shendetit te pacienteve, 42 prej tyre jane sheruar dhe per fat te mire asnje nga personeli mjekesor nuk ka humbur betejen me virusin e rrezikshem qe ka rrembyer mijera jete ne mbare boten.

Nderkohe Ministrja eshte shprehur se ka fituar betejen me virusin  dhe nje infermiere, ndersa sot ka dhe 12 persona te sheruar nga 365 te sheruar ne shkalle vendi.

Ministrja ka dhene urdher per mbylljen e e spitalit te Krujes “Stefan Gjoni” me perjashtim te rasteve urgjente.

Pritja e pacienteve behet ne nje cader dhe vizitat mbi bazen e nje kontrolli te kualifikuar dhe masave te rrepta mbasi sic dihet ne kete rreth ka shume persona te infektuar me Cocid19.