Nje lajm jo i mirë nga Gjirokastra

Nje lajm jo i mire nga Gjirokastra. Mbyllet per 1 jave nje nga shkollat e medha te qytetit.

Nga pandemia qe ne qytet po shfaqet “frikshem” eshte mbyllur nje nga shkollat 9 vjecare nga me te medhate per numrin e nxenesve, shkolla Koto Hoxhi qe ndodhet ne lagjen 18 shtatori.

Dihet arsyeja:jane ll mesues , disa te prekur nga Covid 19 dhe per te tjeret pritet pergjigje, por te gjithe ne karantine.

Mesohet se mesimi do te vazhdoje por online 8:00 – 13:30 deri ne nje njoftim te dyte, ndersa neser, e hene, do te dizinfektohen te gjitha ambientet e shkolles.