Nje lajm i mire vjen nga Bashkia e Dropullit

Ka filluar puna per rikonstruksionin e rrjetit te ujesjellesit ne 6 fshatra te Dropullit te Siperm dhe ndertimit te rrjetit te ujesjellesit per 11 fshatra te Dropullit te Poshtem, me fond te Qeverise.

Eshte tenderuar, firmosur kontrata me Firmen fituese dhe  ne destinacion kane arritur tubot per rikonstruksionin e ujesjellesit ne 6 fshatra te Dropullit te Siperm.

Kryetari i Bashkise Dropull, ishte vet ne Selo ku mberriten tubot dhe ku do te rikonstruktohet rrjeti per fshatrat Selo, Likomil, Llovine, Krioner, Llongo dhe Sotire.

Nderkohe, do te fillojne punimet dhe  per ndertimin e ujesjellesit te 11 fshatrave ne Dropullin e Poshtem, nga Grapshi deri ne Dervician, ku do te furnizohen fillimisht depot e ujit ne cdo fshat.