Nisin udhëtimet e Trasportit Ndërkombëtar të udhëtarëve 1 Korik 2020: Sarande -Janine – Athinë

Me ne fund , rinis transporti nderkombetar i udhetareve.

Pas tre muajve bllokim per shkak te pandemise tashme flota e autobuzeve qe lidhin sdaranden turistike me janine dhe Athinen, jane ne gadishmeri te plote me te gjitha komoditetet dhe ne respekt te protokollit te sigurise anticovid-19 per garantimin e jetes se cdo qytetari.
Shpetim Ahmeti, nje nga drejtuesit kryesor te kompanise , ka konfirmuar sot (29 qershor) pikerisht kete gadishmeri,shkruan Saranda news,al:

“Pas tre muaj e gjysem karantinë, te freskta e teknikisht te mirëmbajtura ,me komoditet perfekt , gati per kryerjen e misionit, Trasport Nderkombetar Udhetaresh – 1 Korrik 2020 , Sarande -Janine – Athine ,te certifikuara per masat ndaj covid -19 simbas kerkesave MSH”.
Bllokimi i transportit nderkombetar te pasagjereve me Greqine fqinje per nje periudhe tre mujore solli nje paralize te paparashikuar ne qarkullimin e njerezve te te dy shtetesive e kombesive, shoqeruar kjo me pasoja ekonomike, sociale, psikologjike, etj., si bllokim i dy “eneve komunikuese” e jetike ne rajon.