Do nisin fluturimet, procedurat e riatdhesimit dhe kostot...

 

Kryeministri Edi Rama:

SISTEMI ONLINE PËR REZERVIMIN E RIATDHESIMIT ËSHTË GATI PËR T’U AKSESUAR.

TË SHTUNËN AIR ALBANIA FLUTURON DREJT ROMËS DHE MË PAS NË MILANO, BARI, FRANKFURT, PARIS DHE LONDËR. 

Ministrja e Belinda Balluku shpjegon procedurat e riatdhesimit, si dhe kostot mëse të arsyeshme që qytetarët do të duhet të paguajnë në këtë proces, ku faturën e akomodimit e të shërbimit Anti-COVID në hotel do ta paguajë shteti dhe individët e riatdhesuar do të paguajnë vetëm 7€ në ditë për ushqimin.