Nina Dhrami nga Palermo: " Ndjehet Shume Reagimi i Njerezve, Femijet po Ndergjegjesohen dhe Ja si Veprojne...

 

Nina Dhrami dashamirese e faqes sone na shkruan nga qyteti ku banon, Palermo e Italise:

Kjo foto e rrugës time tregon trishtim, eshte rruga ime kryesore në qytet . Njerëzit te mbyllur, secili në shtëpinë e tij.

Nuk është e thjeshtë të përballohen situata te tilla qe krijojne stres,frike dhe trishtim.Po ne Palermo ndjehet shume reagimi i njerezve per t`ju shmangur infektimit nga nga korona virus.

Femijet po ndergjegjesohen me faktin qe nuk duhet vajtur ne shkolle, kinema, palester, festa me shoket e klases sepse kercenon frikshem virusi.

Kete do keshilloja per cdo prind, qendrim ne shtepi, jo ne lokale dhe kujdes i madh me femijet, te qendrojne ne shtepi.