Ja pse ne tregjet e fruta-perimeve te ze goja lesh !

Ne tregjet e hapura te frutave dhe perimeve ne Tirane e gjetke te bie ne sy mungesa e cmimeve ne to dhe bleresit jane te detyruar te pyesin gati per cdo artikull:

-Sa eshte cmimi i qershive?

-Po i preshit?

-Po i leshit?
….
-C`thua more, apo ke dal per t`u tallur?- leshoi zerin e holle si camunce shitesi.

– E po na zuri goja lesh duke pyetur. Po vini te shkreten cmimet!- – foli i revoltuar klienti.

– Nuk vene cmimet se kur nuk i pyet, ta futin sa krahu!- nderhyri nje kleint tjeter.

– Ashtu eshte po kete pune e rregullojne vetem ata te tatimeve qe kane gjobat ne dore. Hic te mos i kuresejne,se na dolen dhembet nga goja duke pyetur: Sa e ke ate e sa e ke kete?