Ne Greqi masa të reja për të përballuar rritjen e rasteve të të prekurve me covid-19.

Greqia ka marrë masa të reja për të përballuar rritjen e rasteve të të prekurve me covid-19.

Sipas zv/ministrin e Mbrojtjes Civile prej ditës së nesërme do të jetë e detyrueshme mbajtja e maskës përveç supermarketeve edhe në të gjitha dyqanet e vogla si psh, në furrat e bukës, në dyqanet e mishit, por edhe në të gjithë zyrat e administratës shtetërore dhe asaj publike, ne restorante etj.

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com