Ne Bashkine Dropull, pergatitje per sezonin e ri shkollor

Strukturat lokale te Bashkise Dropull jane ne kontakt te vazhdueshem me Drejtorite e Shkollave dhe me perfaqesues nga Keshillat e Prinderve per  situaten dhe pergatitjen e ambienteve te shkollave per fillimin mbare te vitit shkollor.


Ne shkollen e mesme Dervician etj. jane marre te gjitha masat paraprake per fillimin te vitit te ri shkollor ne kushte normale, duke perfshire materialet higjenosanitare dhe dizinfektimin e ambienteve para fillimit te procesit mesimor.

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com