Nderkohe qe vaksinimi vijon, qeveria jep propozimet e saj lidhur me sezonin turistik. Ja se si do te jene masat e reja

Ne prag te ketij sezoni turistik qeveria ka deklaruar se vera do te jete pa masa kufizuese. Ky vendim erdhi me propozim te ministrit te Turizmit.
Duket qe turizmit ne shqiperi po fillon ti jepet nje rendesi shume e madhe pasi qeveria gjithashtu ka vendosur të shtojë një fond prej 100 milionë lekësh në programin “Zhvillimi i turizmit”.
Te gjitha keto masa shpresojme qe te rrisin turizmin ne vendin tone dhe gjithashtu te jete nje sezon sa me i mbare per te gjithe.