Ndahet nga Jeta në Moshë 66 Vjeçare Aktorja e Njohur Eva Pëllumbi

Ndahet nga jeta ne moshe 66 vjecare aktorja e njohur shqiptare Eva Pëllumbi. Ajo njihet per  kontributin qe ka dhene nder vite ne kinematografi dhe aktivitetin ne Teatrin e Kukullave.

Aktorja Eva Pëllumbi ka marre pjese ne disa filma si ne filmat shqiptar ‘Vajza me kordele të kuqe’, ‘Kapedani’ etj.

Per 17 vjet me radhe ishte pjese e stafit te aktoreve te Teatrit te Kukullave ku ka luajtur role të cilat kanë mbetur në memorie te femijeve, e shquar ne rolin e  “Çufos” te shkrimtarit  Gaqo Bushaka dhe personazhin e Pinokut nga vepra e Carlo Collodit.