Muzikanti gjirokastrit Armand Bimi uron per Vitin e Ri kengetaren e njohur shqiptare

MUZIKANTI I NJOHUR GJIROKASTRIT ARMAND BIMI KA PERCJELLE SOT NE FAQEN E TIJ NE FB NJE URIM TE NGROHTE DHE MIQESOR PER KENGETAREN E NJOHUR SHQIPTARE ELI FARA,

Njihuni me postimin e Armandit:

Gezuar me shpirt o perendeshe e muzikes, kultures e kenges Shqiptare.

E madhja dhe e paharritshme ELI FARA.

Per mua ishte nderi me i madh qe u ndodha ne krahun tend, qe i vogel e kam pase ender, ashtu siç çdo Shqiptar. Do doja qe kjo nate e ky ze i bekuar, te qe ne qytetin tim Gjirokastren e kulturuar sonte e jo ne vend te huaj.

Megjithate kur te duash je e mirepritur.
Gezuar Perendeshe e tere jeten qofsh e gezuar se veç gezime jep per çdo njeri.
GEZUAR!