A mund te kete Infektuar te tjere Emigranti i Karantinuar ne Kelcyre te Qarkut Gjirokaster?!

Edhe pse nga qyteti i Fierit, emigranti i karantinuar ne Kelcyre rezulton i prekur ne qarkun e Gjirokastres, dhe kjo edhe per nje aresye tjeter…

A ka infektuar ai persona te tjere gjate kalimit te kufirit?

Menjehere jane evidentuar policet qe kane sherbyer ne Kakavije diten kur ka hyre emigranti, dhe bashke me personat e tjere qe kane qene ne kontakt me te jane kryer testet me tampone, analizat e te cilave priten te japin rezultate diten e neserme.

Qe prej dite kur ai ka hyre ne Shqiperi kane kaluar 5 dite, dhe gjate kesaj kohe mund te kete infektuar edhe persona te tjere por fale karantinimit dhe masave parandaluese probabiliteti eshte shume i vogel.