"Muaj të mbarë"po çfarë keni vendosur,pushime apo punë?

Sot kalendari shenon 1 korrik 2020.

Nga zemra na del urimi;”MUAJ TE MBARE!”

Cdo dite e ketij muaji te jete e qete dhe e gezuar per te gjithe miqte dhe lexuesit tane, kudo qe ndodhen, ne Shqiperi dhe jashte saj.

Cfare keni vendosur per kete muaj,cila eshte zgjedhja qe keni bere, pushime apo pune?

Thoni nje deshire dhe nje urim qe deshironi t`ju plotesohet!

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com