Muaj te Mbare, me Shendet dhe Bereqet!

Muaj te Mbare, me Shendet dhe Bereqet!

Gusht e gune thote populli, dini ndonje shprehje tjeter per muajin gusht, po per shtatorin?

Bashke me urimin muaj te mbare ju kujtojme nje shprehje te njohur te popullit tone “Gusht e gune”.

Eshte provuar, sa nisin shirat e para te gushtit temperaturat bien dhe njerezit pergatiten per nje shtator te fresket .

Dita e pare e shtatorit qe po mbyllet me mot te ngrohte eshte shenje e mire per kohe me diell jo perveluese ne ditet ne vazhdim…

Kete deshirojme!
Edhe nje here Muaj te Mbare, me Shendet dhe Bereqet!