Te gjithe fansat e motorave Harley Davidson , tani me afer natyres me bicikleta ekologjike dhe me shpejtesi Harley!

Harley Davidson nje nga kompanite me te medha te motorave ka nisur nje epoke te re te
ebike ndryshe bicikleta elektrike .

Frank, menaxheri i markës së Serial 1 foli per CNN Business se duke pasur parasysh popullaritetin qe fituan bicikletat ne treg per shkak te pandemise ata kane vendosur te sjellin nje brand te ri bicikletash te quajtura Ebike ndryshe te quajtura bicikleta elektrike.

Dyqanet e biçikletave kanë luftuar për të ndjekur kërkesën, pasi njerëzit kërkojnë aktivitete në natyrë që e bëjnë distancën shoqërore të lehtë. Biçikletat kanë provuar gjithashtu një mundësi tërheqëse të udhëtimit pasi disa njerëz shmangin autobusët dhe trenat.

Emri i ketyre bicikletave elektrike rrjedh nga “Serial Number One”, pseudonimi për motorin e parë të Harley, i cili u ndërtua në fillim të viteve 1900 dhe është motori më i vjetër i njohur Harley-Davidson në ekzistencë.