Moti sot ne Gjirokaster, me shi,erë dhe suferinë herë-herë..!

Gjirokastër, më 30 dhjetor 2020 7.11′ 9°Celsius.
Mot me shi,erë dhe suferinë herë-herë!
Dita e parafundit 2020:
Dielli lindi më 7.01′ dhe perëndon më 16.23′.
Dita 9 orë e 24 minuta.
Mundësi për shi 80%
Temp.ndjehet si 2° më e ulët-ftohtë! 31 dhjetor 2020 7.06′ 8°Celsius
Mot me vranësira dhe shira që kanë rënë gjatë natës dhe mundësi për shi 74%
Dielli lindi më 7.02′ dhe perëndon më 16.24′.
Diellzimi 9 orë e 22′ në rritje!
E mbarë, MIQTË E MI, dita e fundvitit 2020! Mbaroni punët e planifikuara dhe të “piqemi”: më 2021,
Shëndoshë !
Vit i mbarë dhe i begatë për të gjithë MIQTË e MI në vend dhe kudo që ndodhen!
Mirësi,MBARËSI dhe shëndet mbi të gjitha!
G Ë Z U A R 2 0 2 1  nga une Harillo Bita!