Mjeku alternative Italian Antonio Grancamar/ Merrni 22 gjethe dafine, 1 limon, 2 filaxhan me uthull molle dhe…

 

Nje ilaç është përdorur në Kinë tek pacientë me Convid-19, tani është hera e parë që është administruar edhe në Itali në rastin e koronavirus.

Në bazë të këtyre elementëve të parë “mundësia e trajtimit të pacientëve të tjerë me sëmundje kritike po vlerësohet”. Falë një bashkëpunimi midis Spitalit Colli, Institutit të Napolit dhe disa mjekëve kinezë, përgjigja për Covid 19 mund të vijë nga administrimi i Tocilizumab, një ilaç që zakonisht përdoret në trajtimin e artritit reumatoid, përveç të jetë një ilaç me zgjedhje në trajtimin e sindromës së lëshimit citokimik pas trajtimit me qelizat Ca-T.

Ilaçi u administrua tek dy pacientë, që vuanin nga pneumonia e rëndë nga Covid 19 dhe tashmë pas 24 orësh nga infuzioni kemi përmirësime inkurajuese.

Trajtimi i Convid 19 sipas mjekut alternative Italian Antonio Grancamar

22 gjethe dafine, 1 limon, 2 filxhan me uthull molle, 1 lugë gjelle fara lini, 1 litër ujë.

Pregatitja

Hedhim ujin në një enë, më pas hedhim farat e linit gjethet e dafinës, limoni duhet i prerë me feta të cilat i hedhim në ujë, pasi e ziejmë pas 20 minutash kur uji është i ftohur hedhim edhe 2 filxhan uthull molle.

Këtë ilaç e mbajmë në një vend të errët për 6 orë, më pas e konsumojmë nga një gotë të gjithë pjestarët në familje, çdo ditë për 3 javë rresht.