Miremengjesi me pamje nga shetitorja e re ne ndertim e qytetit te Sarandes (Foto)

Keto pamje jane te mengjesit te sotem te shetitores se re ne ndertim te qytetit te Sarandes qe na i dergoi  bashkepunetori tone Pano Muka.

Shetitorja po ndryshon krejtesisht nga c`ka qene ne fillimet e saj ne 45 e pastaj e zgjeruar ne vitin 1975, me pas me nderhyrje te pjeseshme e tani e transformuar dhe do jete me funksionale e me e bukur

Kjo shetitore eshte unikale,edhe pse zgjerohen hapesirat per shetitje, sherbime dhe aktivitete, edhe me pishine publike,zone sportive ujore, kinema verore dhe qender kulturore, korsi per levizje me biciklete e te tjera, pozitive eshte se ruhen vlerat historike dhe kulturore.