Ministrja Kumbaro Ftesë Investitorëve Të Kontribuojnë për Restaurimin e Banesave në Gjirokastër!

Një ditë pas vendimit për restaurimin e 18 banesave në Gjirokastër, ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro u ka bërë ftesë pronarëve, investitorëve, apo trashegimtarëve që t’i bashkohen projektit për rimëkëmbjen e banesave.

“Nëse e duan vërtetë pronën e tyre, shtëpinë e tyre, shtëpinë e gjyshërve, nëse e duan Gjirokastrën të bëhen partnerë të Ministrisë së Kulturës, në rimëkëmbjen e shtëpive të tyre dhe të trashëgimisë kulturore”, -kështu shkruan ministrja Kumbaro në një status në Facebook.

Postimi i Plotë: