Ministrja e Arsimit Evis Kushi vlereson Irini Gozhiten nga Gjirokastra qe ushtron me pasion detyren e mesueses se kimise

Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka vleresuar mesuesen gjirokastrite Irini Gozhita duke shkruar per te:

Fjala e mësuesit motivon nxënësin dhe shton dashurinë për lëndën dhe për dijen, jo mësim për notë, por për dije” – është #parimi i punës së përditshme të zysh Irinit nga #Gjirokastra, e cila prej vitesh ushtron me pasion detyrën e mësueses së kimisë.
Me një #komunikim gjithëpërfshirës, motivues e gjithmonë pozitiv si gjatë orës së mësimit, ashtu edhe jashtë saj, zysh Irini gëzon shkallën e parë të kualifikimit, ka një përgatitje të lartë shkencore dhe përdor metoda bashkëkohore të mësimdhënies, duke reflektuar kështu vlerat më të larta të figurës së nderuar të mësuesit.
Faleminderit zysh Irini dhe mirënjohje për punën tënde të palodhur!”