Mesazh i ISHP:Ja cfare duhet te dini tjeter per covid19

 

Mesazhi I ISHP per disa nga shenjat e Covid-19:

Kolle, temperaturë, ethe, dhimbje muskujsh, vështirësi në frymëmarrje, dhimbje fyti, humbje të shijes dhe nuhatjes.

Sipas ISHP, simptomat variojnë nga të lehta deri në forma të rënda, dhe shfaqen 2-14 ditë pas ekspozimit ndaj virusit Covid-19.