Me shendet e kembe te mbare Femija i Pare per vitin 2022 ne Gjirokaster

“Ju prezantoj me Harin, këtë ëngjëll të porsalindur që është fëmija i parë për vitin 2022 në Gjirokastër.

Pastë këmbën e mbarë për familjen Naçi dhe për qytetin që u shtua me një jetë të re.

Së bashku kemi përgjegjësinë e madhe të punojmë që fëmijët të kenë një jetë më të mirë dhe një të ardhme të sigurt.

Mirë se vjen Hari, Zoti të bekoftë dhe paç jetën e gjatë”-Uron ne faqen e tij ne fb Kryetari i Bashkise i qytetit te Gjirokastres Flamur Golemi.