Me ne fund, permiresime ne infrastrukturen e fshatit Arshi Lengo

Banoret e fshatit Arshi Lengo jane pjese e njesise administrative Antigone. Ne keto vite, c`kane patur ne dore vete, kane punuar dhe kane investuar, per shtepi te reja, rikonstruksione te atyre ekzistuese, si dhe per ngritjen e vreshtave e blloqeve me peme frutore.

Por ata jo pak here jane ankuar dhe kane bere kerkesa per permiresimin e infrastruktueres ne qytezen e tyre.

Me pare, njera nga rruget, ajo qe pershkon lagjen e re, ishte ne gjendje qe kerkonte nderhyrje dhe, keto dite punohet per rikonstruksionin e saj, per lehtesimin e e levizjes se 60 familjeve.

Nga bashkia e gjirokastres ne kete qyteze jane bere dhe nderhyrje te tjera, rehabilitimin e ndriçimit public, sistemimin e kolektorëve të ujërave të ndotura dhe me pas do ndërhyet gjithashtu dhe per rehabilitimin e qendrës.