Masat anticovid,policia: Ja si do te procedohet me drejtuesit e mjeteve qe u eshte pezulluar leja e drejtimit

Zvendes drejtori i pergjithshem i Policise se Shtetit Albert Dervishaj ka njoftuar se policia ka ndermarre disa akte lehtesuese per qytetaret qe jane ndeshkuar gjate pandemise. Ai tha se cilido qe per shkak te shkeljes se rregullave te pandemise iu pezullua leja e drejtimit, iu bllokua automjeti apo iu hoq leja e qarkullimit do i zevendesohet me gjobe me afat 30 ditor. Kjo vlen vetem per shkeljet qe jane bere gjate pandemise dhe jo ne raste kur qytetaret kane shkelur Kodin Rrugor.