Masa të reja lehtësuese- Ja bizneset që hapen...

Kryeministri Edi Rama ka bërë zyrtare masat e reja lehtësuese duke filluar nga data 11 Maj. Parukeritë, berberët dhe dentistët do të hapin bizneset e tyre.
Do të zgjerohet edhe lëvizja e automjeteve pa autorizim brenda qarqeve.
Nga data 18 Maj do të hapen baret dhe restorantet vetëm në ambjentet e jashtme.
Ja postimi i Ramës:
TRE TË HËNAT E ARDHSHME DHE LEHTĒSIMET E ÇDO JAVE PAS TYRE

*Ky plan do të ndryshojë, nëse dinamika e epidemisë ndryshon negativisht