Marredheniet e vjehrres me nusen:"I dua petet te holla si karte cingari!"

Ne nje dite si kjo e sotmja, vjeherr dhe nuse bene fjale per “byrekun e drekes”.

Nusja ngulte kembe t`i merrte petet te gatshme ne supermarket, ndersa vjehrra i thoshte qe t`i hollonte me petes, t`i bente sic i donte ajo, karte cingari.Ja per kete u zune dhe me ne fund , hunde e buze u ndane te zemeruara. Nuk dime ne u moren vesh me vone dhe si i kane marredheniet sot.

Si mendoni , marredheniet midis vjehrres dhe nuses kalojne me dashuri apo me gernje, gjerat kur futet nje nuse ne shtepi jane si me pare apo ndryshojne, kalojne me miqesi e ngrohtesi apo me mosmarreveshje, me tensione dhe ndjenja negative ekstreme.

Po cfare kerkohet, pershtatshmeri nga te dyja palet, apo?!……

Jepni mendim dhe tregoni dicka nga eksperienca tuaj!