Lumi Drino fryhet dhe del nga "vija"...

Fryhet lumi Drino ne luginen e Gjirokastres, del nga ‘vija” dhe po rremben “dhomka’ me toke ne afersi te territorit ku shtrihet ish-fabrika e lekure kepuceve.

Nga pjesa ku eshte ngritur tregu industrial”rreshqet” normalisht fale punimeve mbrojtese qe jane bere me pare, por ujrat e tij po grryejne token ne anen tjeter ku sic thuhet eshte rezuar dhe nje shtylle e tensionit te larte.

Ujrat sic duken ne foto po i afrohen fabrikes dhe fushes se sportit dhe mund te shkaktojne deme.

Ja dhe pamja e Drinos ne oren 9.00 te paradites te sotme, 8 janar 2021.