Lule apo bime, veshtire te vendosesh se cfare jane?!

Nje foto e bukur qe na ve ne mendime, lule apo bime?
Kjo eshte e vertete, eshte lule apo bime.

VESHTIRE TE VENDOSESH SE CFARE JANE!!!

Kete e di gjirokastritia Zana CELA qe e ka hedhur ne faqen e saj ne fb.

Na pelqeu si foto se na kujtoi pranveren, stinen e luleve dhe gjelberimit te bimeve, plot drite e diell, kohen kur kemi bredhur”pas luleve” ne lendinat apo kodrat e lagjes, fshatit dhe qytetit.

Kthehemi tek fotua dhe hajde te gjejme nese jane lule apo bime?!