Lajm i minutes se fundit/ PSD e Tom Doshit merr tjeter mandat ne Shkoder

Partia Socialdemokrate e Tom Doshit për momentin ka marrë mandatin e dytë në qarkun e Shkodrës, duke ia marrë atë PD-së, që ka zbritur nga 6 në 5 mandate.

Akutalisht, kur janë numëruar 329 qendra votimi nga 411 gjithsej, PD kryeson me 5 mandate, PS me 3 dhe PSD 2, si dhe LSI 1.

Kjo e ka çuar PS në 73, PD në 59, LSI 5 dhe PSD 3 (së bashku edhe me mandatin në Tiranë).