Kujtesë/ Një foto e rallë, reparti special i veshjeve në qytetin e Gjirokastrës

Kjo foto na kujton nje nga repartet speciale te rrobaqepsise te riparim sherbimeve ne qytetin e Gjirokastres.

Ja specialisti Stavri Çati qe mjeshterine ne profesion ia kaloi edhe djalit te tij po aq mjeshter ne qepjen e kostumeve Niko Çati.

Reparti special i rrobapepesise ishte nga me te dalluarit dhe me te vleresuarit nga klientet e qytetit dhe te fshatit.

Bashke me mjeshtrin punonin edhe rrobaqepese specialiste te lidhura fort me zanatin dhe te sjellura ne marredhenie me klientet.

I kujtojme me respekt dhe mjirenjohje per kontributin qe kane dhene ne profesionin qe kane ushtruar.