Kryeministri Rama dorezon Medaljet e Arta per 4 nxenes te shkelqyer te shkollave te mesme te Gjirokastres

Sot në ambientet e Kryeministrisë u dorëzuan medaljet e arta për nxënësit e shkëlqyer të diplomuar në shkollat e mesme të vendit.

Një ceremoni shumë e bukur,që do të kujtohet gjatë nga pjesmarësit. Nga qyteti i Gjirokastrës u nderuan me medalje të artë 4 të diplomuar:

1.?????????? ????????? gjimnazi “Siri Shapllo“.

2.?????? ?????  gjimnazi “Asim Zeneli“.

3.??????? ?r?dhi gjimnazi “Siri Shapllo”.

4.????? ???????? gjimnazi “Asim Zeneli”.

Emrat e tyre shtuan edhe një tjetër faqe të ndritur në historikun e arsimit të Gjirokastrës sonë të dashur.

Nderimi sot iu takon nxënësve të dekoruar,familjeve të tyre,si dhe mësuesve të pasionuar në të gjitha shkollat e qytetit.

Nderim edhe për të gjithë ata nxënës të tjerë të shkëlqyer,që për shumë arsye objektive dhe subjektive morë 9 dhe 10.Suksese në rrugën e gjatë të jetës.

Nga faqja ne FB e Jorgo Qirkos