Kryeministri Edi Rama: Ja sa kemi ndihmuar, do te vazhdojme keshtu...

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet nga shpërndarja e ndihmave për familjet në kushte të vështira ekonomike.

Postimi i Ramës

#TiNukDoJeshKurrëVetëm

213.273 FAMILJE/ INDIVIDË SHUMË NË NEVOJË DHE PENSIONISTË TË VETMUAR JANË NDIHMUAR ME USHQIME E BARNA MJEKËSORE DERI TANI

SOT NDIHMUAM 13.848 FAMILJE/INDIVIDË

BERAT 288

TIRANË 1684

ELBASAN 1007

KUKËS 330

DIBËR 516

KORÇË 3729

SHKODËR 2744

GJIROKASTËR 1616

LEZHË 571

DURRËS 513

VLORË 189

FIER 661

DO TË VAZHDOJMË KËSHTU, NESËR, PASNESËR, PAPUSHIM DERI NË FUND TË LUFTËS