Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve,Edmond Brahimaj, ka një mesazh për besimtarët

Me rastin e muajit te madhërishëm te Ramazanit, Kryegjyshi Botëror i Bektashinjve, Edmond Brahimaj ka një mesazh për besimtarët dhe ata që agjërojnë.

Baba Mondi i uron qe Zoti t’u pranoje lutjet dhe u bene apel besimtarëve të agjërojnë sipas mundësive dhe aftësive, ne kushtet kur vendi eshte ne lufte kunder koronavirusit.

Lidhur me kete citon Profetin Muhamed: “Përshtatu kohës duke shtuar se shqiptarët edhe pas tërmetit edhe pas koronavirusit do dalin faqebardhë para vetes dhe Zotit”.