Koronavirusi/ Petro Bojo na njofton per situaten ne Rimini te Italise ku ka dhe shume familje shqiptare...

..Ne pergjithesi ketu tek ne situata eshte pak me e qete se ne provincat e tjera te Italise, na njofton bashkeqytetari tone Petro Bojo nga qyteti i Riminit.

Kjo ndodh se ne jemi edhe larg nga zonat e infektuara nga codvin19 Megjithate edhe ketu si ne te gjithe Italine respektohen ne menyre rigoroze te gjitha rregullat e mbrojtjes nga virusi.

Ne kemi 12-dite te mbyllur brenda dalim vetem per te blere gjerat me te nevojshme sigurisht me doreza dhe maska mbrojtese, nuk vemi tek njeri tjetri dhe komunikojme vetem me celular.

familjet shqiptare ketu dhe me pare kane qene shembull ne pune dhe ne jeten shoqerore te qytetit, pa krijuar probleme.

Eshte e mbyllur cdo pune qe nga data 10,punojne vetem furat e bukes, farmacite dhe dyqanet ushqimore…

Nga dje jane .ndaluar edhe shetitjet e vogla ne kembe dhe cdo aktivitet sportiv jashte territorit te shtepise.