Koronavirusi infekton edhe 4 femije, ja gjendja e tyre!

Koronavirusi infekton edhe 4 femije, ja gjendja e tyre!

Per kete ka informuar Eugena Tomini e Institutit te Shëndetit Publik ne nje deklarate për median :”Jane 4 fëmijë të moshës pediatrike pa shenja klinike dhe në gjëndje të mirë shëndetësore”.
Mësohet se dy prej tyre janë nga Tirana dhe dy nga Lezha. Të katërt ndodhen në vetëkarantinuar në shtëpi.

Ministria e Shëndetësisë në raportimin e sotëm tha se fëmijët janë pa shenja klinike dhe në gjendje të mirë shëndetësore.