Koncerte, Ansambli Folklorik LUNXHERIA ne Cajup dhe Manastirin e Spilese

Ansambili Folklorik Lunxheria eshte i pranishem gati ne cdo aktivitet qe organizohet ne qarkun e Gjirokastres.

Pas koncerit ne sheshin e Presidences ku nderuan me kenge e valle kujtimin dhe vepren e Koto Hoxhit (NDERI I KOMBIT), nje pushimi ne Fushen e Cajupit ku dhe aty kenduan lunxhe, sot  ishin në Manastirin e Spilesë ku perseri u bene pjese e festimeve ne kremtim te Dites se “Shën Marisë” qe  daton me vitin 1600,

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com