Konçensione te Pezulluara, ja cilat jane !

 

Nisur nga situata qe ka krijuar edhe ne vendin tone Covid-19 qeveria alokoi një fond prej 120 milionë dollarë për të përballur situatën por ka pezulluar 5 koncesione të cilat janë:

Koncesioni i Check-Up, i cili nuk funksionon për shkak të karantinës, është pezulluar koncesioni i laboratorëve, i cili do të jepej këtë vit, eshte pezulluar koncesioni i mbetjeve, bashkë me dy koncesionet e rrugëve Milot-Balldre dhe Orikum-Dukat.