Keto truket nuk i dinit, por do t'iu ndryshojne jeten

Kushdo që ka provuar ndonjëherë shkrirjen e mishit në më pak se 30 minuta e di se detyra është e pamundur. Sidoqoftë, nëse doni të kaloni më pak kohë duke pritur që mishi juaj të shkrijë, vendosini në çanta me kyç dhe rrafshojini sa më shumë që të jetë e mundur. Kur të vijë koha e gatimit, atyre do t’ju duhet më pak kohë për të shkrirë plotësisht.

Problemi më i madh që njerëzit kanë me mikrovalët, përveç paaftësisë së tyre për të ngrohur më shumë sesa vetëm tasi, është të mos jesh në gjendje të vendosësh enë të shumta brenda tyre. Nëse dëshironi të ngrohni dy enë njëkohësisht, vendoseni një sipër një kavanozi të zbrazët. Tani, ju mund të bëni dy pjata në perfeksion gjysmë të nxehtë.

Ju ndoshta e keni vërejtur atë lak misterioz në pjesën e pasme të një këmishë fustani. Ky lak nuk është vetëm atje për t’ju bërë të mendoni për jetën – ajo erdhi për herë të parë kur Flota Detare vendosi se nuk kishte vend të mjaftueshëm në anijet e tyre. Kështu që, për të ndihmuar në krijimin e hapësirës për dysheme, ata filluan të shtonin sythe në pjesën e pasme të këmishave të tyre, kështu që njerëzit mund t’i varnin ato.