Kete vere nuk do te kete me ndertime pa leje ne bregdet. Po per ne qytetaret a do te kete plazh te lire?

Nga java tjeter qeveria ka vendosur te nisi shembjen e ndertimeve te ndertuara pa leje ne vijen bregdetare nga Velipoja e deri ne Ksamil, per te cliruar cdo hapesire te zaptuar. Me tej ministri Bledi Cuci shprehu se rradha do te vazhdoje me zonat e mbrojtura dhe akset kombetare.

Policia e Shtetit dhe IKMT kanë bërë bërë evidentimin e ndërtimeve dhe çdo strukture tjetër të ngritur pa leje në të gjithë territorin e vendit.
Ndryshe nga vitet me perpara kesaj rradhe ka pesuar ndryshime Kodi Penal dhe masat ndeshkuese jane ashpersuar dhe nuk do te prekin vetem ndertuesin, por gjithe zinxhirin nga investitori, punetoret e ndertimit dhe deri tek oficeret dhe inspektoret e IKMT.