Kete vere ja cili eshte destinacioni qe do t'iu lere pa mend

Gjate veres per te gjithe eshte e paevitueshme te shkojme ne plazh. Te lahemi ne ujrat e kristalta dhe te shohim perendimet e mrekullueshme te mbremjes qe te gjitheve na relaksojne aq shume. Por, kete vere pervec plazhit qe aq shume e duam ne te gjirokastaonline iu keshillojme te shkoni ne Theth per te pare mrekullite natyrore dhe gjithashtu per te ndjere freskine e ajrit.

Thethi gjendet rreth 70km larg Shkodres. Nese vendosni ta vizitoni mos harroni te porosisni ushqimet bio te zones dhe gjithashtu te shihni ujevaren e Grunasit. Kjo zone iu ofron edhe nje game te gjere aktivitetesh gjithashtu.