Kalldrëmet e Gjirokastrës janë Vizituar Sot nga 200 Turistë me Motorë Vespa Nisur që nga Italia!

Një eveniment i pazakontë eshte zhvilluar sot ne Gjirokaster.

200 motora të Vespa Club kane vizituar  sot Gjirokastren me nje itinerar qe nisi nga Bari, Itali.

Ata kanë vizituar sot qytetin e gurtë duke pershkuar kalldremet e Gjirokastres dhe kudo jane mirepritur dhe pershendetur.

Gjithashtu Kryetarja e Bashkise Zamira Rami u ka uruar atyre mireseardhjen dhe ka postuar disa foto ne profilin e Fb duke shtuar:

Mikpritja 🤝 është kulturë dhe kënaqësi 😃. Gjirokastra çdo ditë e më shumë destinacion turistik 🏞🌅 për të gjitha vendet e botës.