Ka ndodhur në qytetin e Kukësit...

Ka ndodhur mbrëmjen e djeshme.

Arkivi Shtetëror Vendor në qytetin e Kukësit eshte perfshire nga flaket.

Menjehere forcat zjarrfikse kane shkuar ne vendngjarje dhe kane punuar per neutralizimin e flakeve.

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com