Ju pelqen kjo foto, Ura e Nanxes me lagjet Pllake e Pazar i Vjeter, ja kush e ka realizuar!

Mund te mos jesh profesionist/e e fotografise por kur e ke dashuri dhe pasion per te gjurmuar pamje te bukura me veshtrim artistik  realizon foto si kjo , e bukur , terheqese, plot drite; pamje e lagjes Pllake- Pazar i Vjeter, me autore Marjana Mano.

 

E pelqyem dhe vendosem qe ta bashkojme me te tjerat e albumit tone me fotografi artistike te Gjirokastraonline.

Pergezojme Marianen dhe ftojne te tjere te na dergojne foto nga Gjirokastra.