Jo President, Me mire Mbret! - Kujtim Gjuzi cudit ne fjalimin e fundit ne Parlament...

Diten e sotme ne Parlamentin Shqiptar, ku kryefjala eshte per Presidentin e Ri, ka marre fjalen per here te fundit edhe ish deputeti Kujtim Gjuzi.

Ai e cilesoi Presidentin thjesht si nje qeramarres me shume dhe theksoi se me mire do te ishte qe ne Shqiperi te kishim monarki si Danimarka, Zvicra, Hollanda, etj. Cilesite kryesore sipas tij ne pikpamjen konservatore, gjithmone sipas tij, duhet te jene :

– Personalitet publik i shquar
– Familjar tradicional pa histori te vjetra roze
– Te jete qytetar i pa perfolur per korrupsion apo lidhje me krimin

Dhe ne fund ai theksoi se partia e tij ishte per ndryshim rregimi, dhe kthimin e mbreterise se Zogut!