JO NAFTES NE PERMET - Qytetaret Permetare Protestojne ndaj Kerkimeve Te Kompanise SHELL

Sot ne Permet eshte zhvilluar nje proteste per kerkimet e Kompanise SHELL per gaza dhe nafte.

Qytetaret ankohen per shperthimet qe po kryen kjo kompani e cila ka investuar miliona dollare per kerkime nafte dhe gazi ne qytetin e Permetit.

Nje peticion eshte vendosur ne qender duke marre firma nga shume qytetare te cilet jane te shqetesuar jo vetem per efektet negative ndaj ambjentit dhe natyres por edhe sepse keto shperthime po demtojne objektet e tyre te banimit etj.

Ata kerkojne qe Permeti te vazhdoje te jete si gjithmone nje qytet i luleve dhe pemeve dhe mos kthehet ne nje zone ku mund te jete e pabanueshme per shkak te helmeve te gazit apo ajrit te ndotur!