Janaqërit ta gezojne dhe trashegojne Diten e Emrit!

Sot, te gjithe ata qe kane emrin JANI, jane te gezuar se kremtojne Shen Janin.

Per ta, familjaret, te afermit dhe miqte eshte ngjarje, urohet ta gezojne Emrin, me shendet e jete te lumtur.
Nje urim te perbashket kemi dhe ne si gjirokastraonline per te gjithe Janaqerit qe na ndjekin si fansa dhe lexues te rregullt, sic jane Jani Rafti, Jani Konini,Jani Fuli, Jani Muka, Jani Sevo, Jani Barxo etj.

Per shume vjet Gezuar EMRIN!. T’a Gezoni dhe trashegoni Emrin Tuaj te nderuar!Shendet dhe Lumturi ne Familjet Tuaja!”