Ja si është shprehur Silvio Berlusconi për Edi Ramën!

Ish-kryeministri italian Silvio Berlusconi, lidhur me gjestin human te 30 mjekeve dhe infermiereve shqiptare ne ndihme te Italise per kapercimin e situates se koronaviruesit, thotë se e njeh kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama dhe se vlerëson gjestin e tij fisnik.

“Unë e njoh kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama dhe kam vlerësuar shumë gjestin e tij dhe fjalët e tij fisnike drejt Italisë.

Shqipëria është një komb i vogël por është një vend me tradita të mëdha dhe civilizim antik, me të cilin vendi ynë ka një marrëdhënie historike që qeveritë e mia kanë bërë gjithçka për ta konsoliduar.”, shkruan Silvio Berlusconi.