Ja rezultatet ne njesine nr.10 ne Tirane ku votimi dhe numerimi u be elektronikisht

Ja rezultatet qe jep KQZ para kamerave,ku u be votimi dhe numërimi elektronik në njesinë nr.10 në Tiranë, proces që u krye për herë të parë në Shqipëri si projekt pilot.

Pas rezultatit të partive, KQZ ka publikuar rezultatin e kandidatëve:.

PS- 6007 vota

PD- 4550 vota

LSI- 628 vota

PSD- 208 vota

Ndërkohë vihet re një rekord votash për kandidatin e Partisë Socialiste, Fatmir Xhafaj. Ish ministri i brendshëm, ka arritur të sigurojë 2795 vota, gati gjysma e votave totale të PS-së në këtë njësi.