Ja pse Prof. Et`hem Ruka thotë se veren e këtij viti rrezikojmë ta kalojmë brenda shtëpive

Lidhur me situaten e krijuar nga pandemia dhe masat lehtesuese qe jane marre, Prof. Et`hem Ruka shkruan:

15 MAJ 2020: SITUATA E COVID-19 NE VENDIN TONE:

Sot situata e pandemise perkeqesohet: 1% me shume te infektuar aktive se dje. 36 infektime ne dy dite. Ka dy dite qe situata po perkeqesohet. Po rrezikojme nje vale te dyte infektimesh qe do te jete me e veshtire se e para. Cdo qyeter nuk eshte pergjegjes vetem per shendetin e vet, por edhe ate te te tjereve. Çdo keshille ka filluar te perkethehet ne bezdi. Le te shpresojme qe nuk do te vazhdoje keshtu, ndryshe edhe veren e ketij viti rrezikojme ta kalojme brenda shtepive.